ΑΠΙΣΤΕΥΤΟ ΜΑΤΣ ΚΑΙ ΝΙΚΗ ΓΙΑ ΤΣΙΤΣΙΠΑ!!!

ΑΠΙΣΤΕΥΤΟ ΜΑΤΣ ΚΑΙ ΝΙΚΗ ΓΙΑ ΤΣΙΤΣΙΠΑ!!!

Μετά από ένα απίθανο ματς, που διήρκησε 4 ώρες και 32 λεπτά, ο Στέφανος Τσιτσιπάς κατάφερε να επικρατήσει του Θανάση Κοκκινάκη με 3-2 σετ (6-7, 6-4, 6-1, 6-7, 6-4) παίρνοντας την πρόκριση για τον 3ο γύρο του Αυστραλιανού Όπεν!

Επόμενος αντίπαλος του Έλληνα τενίστα θα είναι ο Mikael Ymer.

Αμέσως μετά το τέλος του αγώνα ο Στέφανος Τσιτσιπάς αφού ευχαρίστησε τους φιλάθλους για την ατμόσφαιρα, που δημιούργησαν στάθηκε στο πόσο σημαντικό και ευχάριστο είναι «που παίζουμε μπροστά σε κόσμο, αφού πέρσι αγωνιστήκαμε σε Grand Slam μπροστά σε άδειες εξέδρες. Είναι υπέροχο, που νιώθουμε ξανά αυτή την ενέργεια του κόσμου και συγχαρητήρια στους διοργανωτές».

Ενώ στη συνέχεια μίλησε για τον Θανάση Κοκκινάκη λέγοντας χαρακτηριστικά ότι «είναι εξαιρετικός παίκτης, μεγάλος μαχητής και ήταν δύσκολος αντίπαλος σήμερα. Σερβίρει πολύ καλά και έχει πολλά χτυπήματα από τη βασική γραμμή. Παρά τη δυσκολία σήμερα πραγματικά απόλαυσα τον αγώνα!».

Τέλος, εξέφρασε την πεποίθηση ότι "τα επόμενα χρόνια θα βλέπουμε εξαιρετικό τένις από τους νέους παίκτες, που είναι πολύ δυνατοί! Όλοι είμαστε πολλοί διαφορετικοί και όλοι προσπαθούμε και μαχόμαστε για την κορυφή".

 11/2/2021