Τμήματα

Ελληνικοί παραδοσιακοί χοροί

Ελληνικοί παραδοσιακοί χοροί

Το τμήμα ελληνικού παραδοσιακού χορού του Φιλαθλητικού Συλλόγου Καλλιθέας-Μοσχάτου-Ταύρου ξεκινάει τη λειτουργία του φέτος.

Στρατιωτικές και Αστυνομικές Σχολές-Πυροσβεστική-Λιμενικό-ΤΕΦΑΑ

Στρατιωτικές και Αστυνομικές Σχολές-Πυροσβεστική-Λιμενικό-ΤΕΦΑΑ

Η σωστή προετοιμασία υπό τις οδηγίες των κατάλληλων προπονητών είναι το κλειδί της επιτυχίας προκειμένου οι υποψήφιοι-ες να πετύχουν τα όρια επίδοσης των αγωνισμάτων για την είσοδο τους στις Στρατιωτικές και Αστυνομικές Σχολές, Πυροσβεστική, Λιμενικό και ΤΕΦΑΑ.

Η εισαγωγή των μαθητών στις στρατιωτικές σχολές γίνεται ανεξαρτήτως φύλου και ποσοστού θέσεων ανδρών-γυναικών. Για την εισαγωγή τους, οι υποψήφιοι καλούνται να εξεταστούν σε συγκεκριμένα αγωνίσματα, με κατώτερα βαθμολογικά όρια, τα οποία οφείλουν να ξεπεράσουν. Συνεπώς, η κατάλληλη αθλητική προετοιμασία των υποψηφίων στην Α', Β' και Γ' Λυκείου αυξάνει το ποσοστό της επιτυχίας τους για την εισαγωγή τους στις Σχολές. Το ιδανικό πρόγραμμα αθλητικής προετοιμασίας διαρκεί από 1 έως 2 έτη.

Εμείς ως Σύλλογος, με 30 χρόνια παρουσίας στον χώρο του Στίβου, αναλαμβάνουμε υπεύθυνα την καθοδήγηση των υποψηφίων στην πορεία της επιτυχίας, την οποία εγγυάται το άριστο προπονητικό μας πρόγραμμα.

Στίβος

Στίβος

Ο Στίβος είναι το πρώτο τμήμα του Φιλαθλητικού Συλλόγου Καλλιθέας, που δημιουργήθηκε το 1991 από τον Παναγιώτη Δημάκο, καθηγητή Φυσικής Αγωγής και Βαλκανιονίκη.

Ρυθμική γυμναστική

Ρυθμική γυμναστική

Το τμήμα της ρυθμικής γυμναστικής δημιουργήθηκε το 2012 μετά από πρόταση των Ολυμπιονικών της Ρυθμικής Κλέλιας και Άννης Πανταζή, προκειμένου να αναπτυχθεί αυτό το όμορφο άθλημα στην Καλλιθέα και τους γειτονικούς δήμους.

Ενόργανη γυμναστική

Ενόργανη γυμναστική

Ο Φιλαθλητικός Σύλλογος Καλλιθέας- Μοσχάτου-Ταύρου και ο ΔΑΣ συνεχίζουν μαζί στο Τμήμα ενόργανης γυμναστικής.

Τένις

Τένις

Μίνι τένις (από 4 ετών), Υποδομής/εκμάθησης, Προαγωνιστικό, Αγωνιστικό, Ενηλίκων (αρχάριων & προχωρημένων).

Running Team

Running Team

Βελτίωσε την αντοχή, τη δύναμη και τις επιδόσεις σου στις μεγάλες αποστάσεις με την καθοδήγηση των ειδικών!

Image