Athens Sprint Men's Gala

Athens Sprint Men's Gala

1o Athens Sprint Men’s Gala 2021

Την Πέμπτη 10 Ιουνίου 2021 ο Φιλαθλητικός Σύλλογος Καλλιθέας-Μοσχάτου-Ταύρου με τη συνεργασία του πρωταθλητή Ελλάδας στα 200μ., Παναγιώτη Τριβυζά, διοργανώνει για πρώτη φορά στην Ελλάδα αλλά και τον κόσμο το Διεθνές Μίτινγκ Στίβου “Athens Sprint Men’s Gala”.

Η διεθνής συνάντηση, που θα πραγματοποιηθεί στο Κέντρο Πολιτισμού Ίδρυμα Σταύρος Νιάρχος (ΚΠΙΣΝ), στον χώρο του Στίβου, ανήκει στην κατηγορία των Street Events και θα λειτουργήσει ως αναγνωρισμένο Μίτινγκ επίτευξης ορίων για τις μεγάλες διεθνείς διοργανώσεις. Επίσης, θα εντάσσεται στο επίσημο Καλεντάρι της Ευρωπαϊκής Ομοσπονδίας.

Το συγκεκριμένο Μίτινγκ ήταν μια ιδέα, που προέκυψε από την ανάγκη δημιουργίας μιας διεθνούς συνάντησης, που αφορά αποκλειστικά άνδρες αθλητές από τον χώρο του sprint, ένα αγώνισμα, που αποτελεί τον «βασιλιά» του στίβου και σε κάθε διοργάνωση παγκοσμίως συγκεντρώνει τα βλέμματα του φίλαθλου κόσμου.

Ο χώρος του Στίβου στο Κέντρο Πολιτισμού Ίδρυμα Σταύρος Νιάρχος αποτελεί την ιδανικότερη τοποθεσία για τη διεξαγωγή ενός τέτοιου Μίτινγκ υψηλών προδιαγραφών και μεγάλων προσδοκιών, προσδίδοντας ταυτόχρονα ακόμη μεγαλύτερη αίγλη στη διοργάνωση.

Η διεθνής αυτή διοργάνωση θα αποτελέσει πόλο έλξης για τα μεγαλύτερα ονόματα του sprint από όλο τον κόσμο με πολλαπλά οφέλη μιας και θα βρεθεί στο επίκεντρο της Ελλάδας και της Ευρώπης κατά το διάστημα διεξαγωγής της.

Το Διεθνές Μίτινγκ Στίβου τελεί υπό την Αιγίδα του Δήμου Καλλιθέας και του ΣΕΓΑΣ.

Αξίζει να σημειωθεί ότι στο 1ο «Athens Sprint Men’s Gala» εντάσσεται και μια δράση του #BEACTIVE για το έτος 2021 ενώ το παρών στη διοργάνωση θα δώσει και η Κέλλυ Λουφάκη!!!Η Πρωταθλήτρια Ξιφασκίας με αμαξίδιο και Πρέσβειρα του BeActiveHellas, με αφορμή τις παράλληλες δράσεις στο «Athens Sprint Men’s Gala» με τις κούρσες των 200μ. με γονείς-συνοδούς και παιδιά ΑΜΕΑ και των 100μ. με παιδιά ΑΜΕΑ, θα στείλει παντού το μήνυμα της ισότητας και των ίσων ευκαιριών ανεξαρτήτου φύλου, ηλικίας και φυσικής κατάστασης.

Το Γραφείο Τύπου

 

Φιλαθλητικός Καλλιθέας - Athens Sprint Men's Gala

Ακολουθήστε μας!