Στίβος

Στίβος

Ο Στίβος είναι το πρώτο τμήμα του Φιλαθλητικού Συλλόγου Καλλιθέας, που δημιουργήθηκε το 1991 από τον Παναγιώτη Δημάκο, καθηγητή Φυσικής Αγωγής και Βαλκανιονίκη.

Στο άθλημα του Κλασικού Αθλητισμού ο Σύλλογός μας έχει βγάλει πάρα πολλούς Πρωταθλητές, ιδίως στα Αγωνίσματα των δρόμων, των μεσαίων και μεγάλων αποστάσεων 800μ. – 5000μ., αλλά αρκετοί είναι και οι Αθλητές του Συλλόγου μας στις ταχύτητες και τα άλματα, που έχουν εκπροσωπήσει την Εθνική Ομάδα Στίβου.

Οι Αθλητές του Συλλόγου, που έλαβαν μέρος  σε Παγκόσμια Πρωταθλήματα, Βαλκανικούς Αγώνες και έχουν Διεθνείς Συμμετοχές είναι οι εξής:

Ο Θεοφάνoφ Αλέξανδρος, o οποίος έλαβε μέρος το Παγκόσμιο Πρωτάθλημα Στίβου  στην Τζαμάικα στα 110μ. με εμπόδια και υπήρξε επί πολλά χρόνια Πρωταθλητής Ελλάδος και Βαλκανιονίκης. 

Η Μαρία Ευαγγέλου, επί πολλά χρόνια Πρωταθλήτρια Ελλάδος, Βαλκανιονίκης και Πανελληνιονίκης στα 10.000μ. και 20.000μ. και βάδην.

Ο Βάιος Καρράς στα 1500μ. και 3.000μ., πρωταθλητής Ελλάδος και Πανελληνιονίκης και με συμμετοχή στο Παγκόσμιο Μαθητικό Πρωτάθλημα στην Κίνα.

Η Λαμπρινή Τσάκαλου, Πρωταθλήτρια και Πανελληνιονίκης στο άλμα εις μήκος και το τριπλούν.

Προπονητές, που πέρασαν από τον Φιλαθλητικό Σύλλογο Καλλιθέας ήταν οι Μακρής Αλέκος, Κουλουμπαρίτσης Νίκος, Παπαγεωργίου Γιώργος, Λιβέρη Αθηνά και οι οποίοι προσέφεραν πολλά με την εργατικότητα και την αγάπη τους για τον Στίβο.

Ο Φιλαθλητικός  Σύλλογος Καλλιθέας προσπαθεί να εξαπλώσει τον Κλασικό Αθλητισμό στην πόλη μας διοργανώνοντας Αγώνες Στίβου για την επιλογή των ταλαντούχων παιδιών.

Σταθερή επιδίωξη του συλλόγου μας όλα αυτά τα χρόνια είναι η ανάδειξη νέων αθλητών στίβου σε όλες τις ηλικιακές κατηγορίες, όπου στο μέλλον θα αγωνίζονται και θα διακρίνονται σε ομάδες μεγάλων κατηγοριών. Επίσης, ως σύλλογος δίνουμε μεγάλη σημασία και αξία στην ανάπτυξη της κοινωνικοποίησης των παιδιών αλλά και την ψυχαγωγία τους, που είναι απαραίτητη για τη συνολική εξέλιξη του παιδιού.

Η εγγραφή του παιδιού σας αποτελεί για μας μέγιστη τιμή αλλά και ευθύνη, μιας και μας εμπιστεύεστε ότι πολυτιμότερο έχετε στη ζωή σας. 

Με το σκεπτικό αυτό προσπαθούμε κάθε χρόνο να βελτιώνουμε τις υπηρεσίες μας σε όλους τους τομείς, τις υλικοτεχνικές υποδομές καθώς και το ανθρώπινο δυναμικό του Συλλόγου μας, πετυχαίνοντας έτσι όλοι μαζί ακόμα μεγαλύτερους στόχους.

Πληροφορίες:

Λειτουργεί στο Δημοτικό Στάδιο Καλλιθέας καθημερινά Δευτέρα-Παρασκευή και ώρες 17:30-19:30 το απόγευμα.

Διεύθυνση: Δημοτικού Σταδίου 1, 17671 Καλλιθέα (εντός Σταδίου «Γρ.Λαμπράκης»)
Τηλέφωνο: 6984282552
E-mail: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

1.Τμήμα Be-be

Παιδιά από 3 ετών έως 5 ετών

2.Τμήμα Mini

Παιδιά από 6 ετών έως 9 ετών

3.Παιδικό τμήμα

Παιδιά από 10 ετών έως 13 ετών

4.Αγωνιστικό Τμήμα

Παιδιά από 13 ετών και άνω

Υπεύθυνη: Αριστέα Λαμέρα

Στο Τμήμα Στίβου λειτουργεί, επίσης και τμήμα προετοιμασίας στρατιωτικών σχολών και ΤΕΦΑΑ.

ΤΟ ΤΜΗΜΑ ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΣΙΑΣ ΤΟΥ ΦΙΛΑΘΛΗΤΙΚΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ ΚΑΛΛΙΘΕΑΣ ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΖΕΙ ΚΑΘΕ ΧΡΟΝΟ ΜΑΘΗΤΕΣ Α΄-Β΄ ΛΥΚΕΙΟΥ, ΠΟΥ ΕΠΙΘΥΜΟΥΝ ΝΑ ΣΥΜΜΕΤΕΧΟΥΝ ΣΤΙΣ ΑΘΛΗΤΙΚΕΣ ΔΟΚΙΜΑΣΙΕΣ  ΤΩΝ  ΣΤΡΑΤΙΩΤΙΚΩΝ ΣΧΟΛΩΝΕΦΑΑ-ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΕΣ ΣΧΟΛΕΣ-ΛΙΜΕΝΙΚΟ-ΠΥΡΟΣΒΕΣΤΙΚΗ.

ΟΙ ΠΡΟΠΟΝΗΣΕΙΣ ΠΡΑΓΜΑΤΟΠΟΙΟΥΝΤΑΙ ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΑ ΣΤΟ ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΤΑΔΙΟ ΚΑΛΛΙΘΕΑΣ (ΕΛ ΠΑΣΟ) ΣΕ ΗΜΕΡΕΣ ΚΑΙ ΩΡΕΣ, ΠΟΥ ΕΞΥΠΗΡΕΤΟΥΝ ΤΟΥΣ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟΥΣ ΜΑΘΗΤΕΣ, ΑΠΟ ΕΜΠΕΙΡΗ ΠΡΟΠΟΝΗΤΡΙΑ (ΠΡΩΗΝ ΠΡΩΤΑΘΛΗΤΡΙΑ ΕΛΛΑΔΟΣ) ΜΕ ΕΙΔΙΚΟΤΗΤΑ ΣΤΑ ΑΘΛΗΜΑΤΑ ΤΟΥ ΣΤΙΒΟΥ ΚΑΙ ΜΕ  ΠΟΛΥΕΤΗ ΠΕΙΡΑ ΚΑΙ ΠΟΛΛΕΣ ΕΠΙΤΥΧΙΕΣ  ΣΤΟ ΕΝΕΡΓΗΤΙΚΟ ΤΗΣ.

ΕΠΙΣΗΣ, Ο ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΠΑΡΕΧΕΙ ΣΤΟΥΣ ΜΑΘΗΤΕΣ ΔΩΡΕΑΝ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΔΙΑΤΡΟΦΗΣ ΚΑΙ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΑ ΕΝΔΥΝΑΜΩΣΗΣ. 

ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ ΣΤΟ ΤΗΛ6973252790

Υπεύθυνη ΠροπονήτριαΛιβέρη Αθηνά

Φιλαθλητικός Καλλιθέας - Στίβος

Ακολουθήστε μας!