Τένις

Τένις

Μίνι τένις (από 4 ετών), Υποδομής/εκμάθησης, Προαγωνιστικό, Αγωνιστικό, Ενηλίκων (αρχάριων & προχωρημένων).

Το τμήμα τένις του Φιλαθλητικού Συλλόγου ιδρύθηκε το 1993 και οι προπονήσεις του πραγματοποιούνται στα γήπεδα δίπλα στον ΗΣΑΠ Ταύρου. 

Είναι το μόνο τμήμα τένις, το οποίο δραστηριοποιείται στην περιοχή της Καλλιθέας και κατέχει αθλητική αναγνώριση από την ΕΦΟΑ, προσφέροντας έτσι τη δυνατότητα συμμετοχής των αθλητών σε επίσημους αγώνες της Ομοσπονδίας.

Το Τμήμα ευτύχησε να έχει στις τάξεις του από την ίδρυσή του μέχρι σήμερα, προπονητές άξιους, με ήθος και διάθεση για προσφορά, που συμβάλλουν καθοριστικά στην ανάπτυξη και προώθηση των ταλαντούχων αθλητών μας, φροντίζοντας παράλληλα για τη σωστή εκπαίδευση και ψυχαγωγία των παιδιών μας.

Σημαντική είναι η αγωνιστική παρουσία για το τένις, με τους αθλητές μας να συμμετέχουν αδιαλείπτως από την ίδρυση του τμήματος έως και σήμερα σε σειρά σημαντικών αγώνων με αξιόλογες επιδόσεις.

Η συστηματική και αποτελεσματική προσπάθεια του Τμήματος συνεχίζεται και τα τελευταία χρόνια, με αποτέλεσμα η αγωνιστική ομάδα να έχει να επιδείξει σημαντικές διακρίσεις σε Ενωσιακά και Πανελλήνια Πρωταθλήματα.

Τα τμήματα, που λειτουργούν είναι το μίνι τένις (από 4 ετών), υποδομής-εκμάθησης, προαγωνιστικό, αγωνιστικό και ενηλίκων (αρχάριων και προχωρημένων).

Πληροφορίες:

Λειτουργεί στα γήπεδα τένις (οδός Σαλαμίνος 50) δίπλα στον ΗΣΑΠ Ταύρου και απευθύνεται σε παιδιά από 4 ετών αλλά και σε ενήλικες και λειτουργεί καθημερινά Δευτέρα-Παρασκευή και ώρες 17:00-23:00.

Διεύθυνση: Σαλαμίνος 50, 17676 Καλλιθέα
Τηλέφωνο: 6947823719

E-mail: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

Φιλαθλητικός Καλλιθέας - Τένις

Ακολουθήστε μας!