Διοργανώσεις

Kallithea Run

Kallithea Run

Ο Φιλαθλητικός Σύλλογος Καλλιθέας διοργανώνει σε συνεργασία με τον Δήμο Καλλιθέας την Άνοιξη τον δημοφιλή αγώνα σε δημόσιο δρόμο με σύνθημα «Τρέχοντας στην Καλλιθέα» και την επωνυμία,«Κallithea Run».

Kallithea Night Run

Kallithea Night Run

Με σύνθημα «Ελάτε να φωτίσουμε την Καλλιθέα», ο Φιλαθλητικός Σύλλογος Καλλιθέας-Μοσχάτου-Ταύρου διοργανώνει κάθε χρόνο τον Οκτωβρίο το ξεχωριστό νυχτερινό αθλητικό δρώμενο με την επωνυμία «KALLITHEA NIGHT RUN», όπου χιλιάδες δρομείς κάνουν την Νύχτα-Μέρα, τρέχοντας στην κεντρική Λεωφόρο, Ελ. Βενιζέλου στην Καλλιθέα.

Kallithea Half Marathon

Kallithea Half Marathon

Ο Ημιμαραθώνιος της Καλλιθέας αποτελεί ένα ξεχωριστό αθλητικό event και διοργανώνεται το φθινόπωρο από τον Φιλαθλητικό Σύλλογο Καλλιθέας με τη συνεργασία του Κέντρου Πολιτισμού Ίδρυμα Σταύρος Νιάρχος με μία μοναδικής ομορφιάς διαδρομή δίπλα στη θάλασσα, που περνά από τον περιβάλλοντα χώρο του ΚΠΙΣΝ αλλά και την Πλατεία Νερού με την Εσπλανάδα της Καλλιθέας.

International Jumping Meeting

International Jumping Meeting

Η βασική ιδέα για τη δημιουργία αυτού του Διεθνούς Meeting από τον πρόεδρο και το Δ.Σ του Φιλαθλητικού Συλλόγου, ήταν και είναι, η προώθηση του αθλητικού πνεύματος και η διασφάλιση των αξιών του Ολυμπισμού.

Image