ΜΕ ΑΠΟΛΥΤΗ ΕΠΙΤΥΧΙΑ ΤΟ 1o ATHENS SPRINT MEN'S GALA!!!

ΜΕ ΑΠΟΛΥΤΗ ΕΠΙΤΥΧΙΑ ΤΟ 1o ATHENS SPRINT MEN'S GALA!!!

Με απόλυτη επιτυχία στέφθηκε το 1ο «Athens Sprint Men’s Gala» στο χώρο του Στίβου στο Κέντρο Πολιτισμού Ίδρυμα Σταύρος Νιάρχος, που διοργάνωσε ο Φιλαθλητικός Σύλλογος Καλλιθέας με τη συνεργασία του Πρωταθλητή Ελλάδας στα 200μ., Παναγιώτη Τριβυζά, την υποστήριξη του Δήμου Καλλιθέας και την αιγίδα του ΣΕΓΑΣ.

Στον αγώνα, που συμμετείχαν αθλητές από 12 χώρες, σημειώθηκαν πολύ καλές επιδόσεις με τον Γιάννη Νυφαντόπουλο να ξεχωρίζει, αφού πέτυχε 10.37 στον τελικό των 100 μ., την τρίτη καλύτερη επίδοση της καριέρας του. Πολύ καλός ήταν και ο αθλητής της Ιωάννας Σιώμου, Ηλίας Τοτολίδης στα 110 μ. εμπ., ο οποίος έπιασε το όριο πρόκρισης για το Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα Κ23, αφού στον προκριματικό τερμάτισε σε 14.38 (το όριο ήταν 14.50).

Πολύ καλή κούρσα και στα 100μ., με τους αθλητές ΑμεΑ, Πετρόπουλο, Πρωτονοτάριο, Ανυφαντή και Βουγιουκλίδη να εισπράττουν το θερμό χειροκρότημα των θεατών!

Στον αγώνα ιδιαίτερη χαρά και συγκίνηση μας προσέφερε και η δράση του Be Active Hellas με τις κούρσες με παιδιά ΑμεΑ, που εμπνεύστηκε η Πρωταθλήτρια Ξιφασκίας με αμαξίδιο και Πρέσβειρα του Be Active, Κέλλυ Λουφάκη!

Να σημειώσουμε ότι στη διοργάνωση πολύ καλή εμφάνιση πραγματοποίησαν και οι αθλήτριες του Φιλαθλητικού Συλλόγου, που έτρεξαν 80μ. με τις Μάλλιου, Καλλιανιώτη και Πρέγκα να ανεβαίνουν στο βάθρο των νικητριών.

Το 1ο «Athens Sprint Men’s Gala» τίμησε με την παρουσία του ο πρόεδρος της Ευρωπαϊκής Ομοσπονδίας, Ντόμπρομιρ Καραμαρίνοφ, ο οποίος μίλησε με εξαιρετικά λόγια τόσο για τη διοργάνωση του Μίτινγκ όσο και για τον Πρόεδρο του Συλλόγου μας και μέλος της Ε.Α, Παναγιώτη Δημάκο.

Ευχαριστούμε πολύ όλους όσοι συμμετείχαν και συνέβαλαν τα μέγιστα στην άρτια διεξαγωγή του 1ου «Athens Sprint Men’s Gala» αλλά και τον κόσμο, που ήρθε και στήριξε τις προσπάθειες όλων των αθλητών!

Ραντεβού του χρόνου με υγεία!!! 

Το Γραφείο Τύπου

13/6/2021