ΑΛΛΑΓΗ ΤΟΠΟΥ ΔΙΕΞΑΓΩΓΗΣ ΓΙΑ ΤΟ SUMMER CAMP!!!

ΑΛΛΑΓΗ ΤΟΠΟΥ ΔΙΕΞΑΓΩΓΗΣ ΓΙΑ ΤΟ SUMMER CAMP!!!

Θα θέλαμε να σας ενημερώσουμε σε ότι αφορά το Summer Camp 2024, που διοργανώνει ο Σύλλογος μας από 17 Ιουνίου έως 26 Ιουλίου, ότι για λόγους ανωτέρας βίας θα πραγματοποιηθεί σε άλλους χώρους και όχι στο Δημοτικό Στάδιο Καλλιθέας.

Λόγω του ότι θα επισπευσθούν οι εργασίες στο Δημοτικό Στάδιο Καλλιθέας για να μπορέσει να είναι έτοιμο για τους αγώνες της ποδοσφαιρικής ομάδας της Καλλιθέας, που θα αγωνίζεται στην Super League την τρέχουσα σεζόν δεν μπορεί να διατεθεί το γήπεδο για τις ανάγκες του Summer Camp. Οι νέοι χώροι, που θα διεξαχθεί είναι το Δημοτικό Αθλητικό Κέντρο Καλλιθέας (Αραπάκη 6) και ο αύλειος χώρος του 2ου Δημοτικού Σχολείου Καλλιθέας (Σαπφούς 50).

Στο Δημοτικό Αθλητικό Κέντρο οι εγκαταστάσεις είναι κλειστές με μεγάλες κλιματιζόμενες αίθουσες, όπου θα πραγματοποιούνται τα εσωτερικά αγωνίσματα δηλ. Ρυθμική και Ενόργανη γυμναστική, καθώς επίσης, οι χοροί, η δημιουργική απασχόληση και τα διαλείμματα.

Στο 2ο Δημοτικό Σχολείο, το οποίο βρίσκεται ακριβώς στον πρώτο παράλληλο δρόμο σε απόσταση 100μ. από το Αθλητικό Κέντρο θα διεξάγονται τα εξωτερικά αγωνίσματα μπάσκετ, τένις και στίβος.

 

Σας ευχαριστούμε πολύ!