ΜΕ ΜΕΓΑΛΗ ΕΠΙΤΥΧΙΑ Η ΚΟΠΗ ΤΗΣ ΠΙΤΑΣ!!!

ΜΕ ΜΕΓΑΛΗ ΕΠΙΤΥΧΙΑ Η ΚΟΠΗ ΤΗΣ ΠΙΤΑΣ!!!

Σας ευχαριστούμε πολύ όλες και όλους, που μας τιμήσατε με την παρουσία σας στην κοπή της πρωτοχρονιάτικης πίτας του Συλλόγου μας και γεμίσατε ασφυκτικά την αίθουσα «Γιώργος Αντωνακάκης» του Δημοτικού Κινηματογραφου «Καλυψώ»!

Στην εκδήλωση παρεβρέθησαν ο Δήμαρχος Καλλιθέας, κ. Κώστας Ασκούνης, η Πρόεδρος του ΣΕΓΑΣ, κα Σοφία Σακοράφα, η Ευρωβουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ, κα Έλενα Κουντουρά, ο Αντιδήμαρχος Αθλητισμού, κ. Γιώργος Μαργωμένος, ο πρώην Δήμαρχος Καλλιθέας, κ. Δημήτρης Κάρναβος, οι Αντιδήμαρχοι Καλλιθέας κα Αθηνά Εξάρχου, κα Ελένη Αυγερινού, κ. Νικόλαος Ηλιάδης και κ. Νικόλαος Ψυχίδης, ο πρώην Πρόεδρος του Αθλητικού Οργανισμού, κ. Μανώλης Κωστάκης, η πρώην Αντιπεριφερειάρχης Νοτίου Τομέα, κα Δήμητρα Νάνου, ο Εκτελεστικός Διευθυντής, κ. Vasil Dimitrov και η Marketing Manager, κα Ρία Διαμαντοπουλου της EUROINS Ελλάδας, οι Τεχνικοί Σύμβουλοι της Ρυθμικής του Συλλόγου μας και Ολυμπιονίκες Κλέλια και Άννυ Πανταζή, ο Πρόεδρος των Παιδικών Χωριών «SOS», κ. Αντώνης Αλακιώτης, νυν και πρώην Δημοτικοί και Κοινοτικοί Σύμβουλοι, μέλη του ΔΣ του ΣΕΓΑΣ, πρώην Βουλευτές, Πρόεδροι Αθλητικών και Πολιτιστικών Συλλόγων και φορέων, χορηγοί, προπονητές, γονείς και παιδιά!

Κατά τη διάρκεια της εκδήλωσης βραβεύθηκαν οι αθλητές και οι αθλήτριες του Συλλόγου μας, που κέρδισαν μετάλλια και πέτυχαν πολύ καλές επιδόσεις κατά το έτος 2023 καθώς επίσης, τιμήθηκαν και ξεχωριστές προσωπικότητες για την προσφορά τους στον αθλητισμό!

Ευχαριστούμε πολύ την κα Φανή Κατσαβούνη, που παρουσίασε την εκδήλωση μας!

Ένα τεράστιο ευχαριστώ σε όλες και όλους και ευχόμαστε σε όλα τα παιδιά να συνεχίζουν μαζί με τους προπονητές τους την πολύ καλή δουλειά και να πετυχαίνουν τους στόχους τους!!!

Και του χρόνου με υγεία!!!