Αντιπρόεδρος στη Μεσογειακή Ένωση Στίβου (MAU) ο Παναγιώτης Δημάκος!

Αντιπρόεδρος στη Μεσογειακή Ένωση Στίβου (MAU) ο Παναγιώτης Δημάκος!

Πολλά συγχαρητήρια στον Πρόεδρο του Συλλόγου μας, Παναγιώτη Δημάκο για την εκλογή του στη θέση του Αντιπροέδρου στη Μεσογειακή Ένωση Στίβου (MAU)!

Στη Βουδαπέστη πέρα από το αγωνιστικό κομμάτι υπάρχει έντονη κινητικότητα και στο διοικητικό μέρος. Πέρα από τις εκλογές της World Athletics που έγιναν πριν από την έναρξη του Παγκοσμίου πρωταθλήματος, εκλογές με ελληνικό ενδιαφέρον είχαμε και στη Μεσογειακή Ένωση στίβου (MAU). 

Ο Παναγιώτης Δημάκος ήταν υποψήφιος και τελικά εκλέχθηκε στη θέση του αντιπροέδρου. Ο Α’ ειδικός γραμματέας της ελληνικής ομοσπονδίας στίβου βρίσκεται στο συμβούλιο της Μεσογειακής ομοσπονδίας στίβου από το 2011. 

Στη Μεσογειακή ομοσπονδία στίβου είναι ενταγμένες 28 χώρες από τη Μεσόγειο, την Ευρώπη, την Ασία και την Αφρική. 

Η συγκεκριμένη ομοσπονδία διοργανώνει και αγώνες τόσο στον ανοιχτό στίβο, όσο και στον κλειστό. Το 2024 θα γίνει Μεσογειακό πρωτάθλημα ανοιχτού με την Τουρκία και την Αίγυπτο να έχουν θέσει υποψηφιότητα, ενώ για το πρωτάθλημα κλειστού το 2025 ενδιαφέρον έχει εκδηλώσει η Σεβίλλη. 

Ο Παναγιώτης Δημάκος είναι αρχηγός αποστολής της εθνικής μας ομάδας, που μετέχει στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα της Βουδαπέστης.

Πηγή: www.segas.gr