ΕΠΑΝΕΚΚΙΝΗΣΗ ΑΚΑΔΗΜΙΩΝ ΤΗΣ ΡΥΘΜΙΚΗΣ!!!

ΕΠΑΝΕΚΚΙΝΗΣΗ ΑΚΑΔΗΜΙΩΝ ΤΗΣ ΡΥΘΜΙΚΗΣ!!!

Έχουμε τη χαρά να σας ενημερώσουμε ότι οι πόρτες του γυμναστηρίου μας θα ανοίξουν και πάλι από τη Δευτέρα 17/5/21 για να υποδεχτούν τα γλυκά χαμόγελα των παιδιών μας, που τόσο μας έλειψαν εδώ και 6.5 μήνες!

Η επανέναρξη θα γίνει με όλα τα προβλεπόμενα μέτρα από την ΓΓΑ, με προτεραιότητα στην υγεία και στην ασφάλεια των παιδιών, που πολύ καλά γνωρίζετε από την συμμετοχή σας στα μαθήματα των 2 μηνών λειτουργίας μας! 

Επιπρόσθετα θα απαιτείται μόνο η βεβαίωση/ αντίγραφο του self test όπως γίνεται και στο σχολείο!

Θα ισχύσει το πρόγραμμα του Σεπτεμβρίου και ανάλογα με την συμμετοχή (θα τηρηθεί προτεραιότητα και  συγκεκριμένος αριθμός παιδιών σε κάθε τμήμα) θα εξαρτηθεί αν θα παραμείνει το ίδιο πρόγραμμα ή αν θα γίνει κάποια τροποποίηση του!

Δεν θα ισχύσουν τηλέφωνα ή μηνύματα για την συμμετοχή των παιδιών, παρά μόνο η φυσική τους παρουσία την ώρα που έχουν μάθημα σύμφωνα με το πρόγραμμα!

*** Το τμήμα «γατούλες» δεν μπορεί να λειτουργήσει προς το παρόν γιατί δεν υπάρχει ακόμα σχετική ανακοίνωση από την Γενική Γραμματεία Αθλητισμού για τις ηλικίες αυτές.

Σας ευχαριστούμε πολύ για το ενδιαφέρον και την εμπιστοσύνη σας και ευχόμαστε να έχουμε όλοι υγεία και να επανέλθει το χαμόγελο στα χείλη μας!

Το Γραφείο Τύπου

15/5/2021

Δημοφιλή