ΑΠΟΛΥΤΑ ΕΠΙΤΥΧΗΜΕΝΗ Η ΕΚΔΗΛΩΣΗ ΚΟΠΗΣ ΤΗΣ ΠΙΤΑΣ!

ΑΠΟΛΥΤΑ ΕΠΙΤΥΧΗΜΕΝΗ Η ΕΚΔΗΛΩΣΗ ΚΟΠΗΣ ΤΗΣ ΠΙΤΑΣ!

Με πολύ μεγάλη επιτυχία και πλήθος κόσμου πραγματοποιήθηκε η εκδήλωση κοπής της Πρωτοχρονιάτικης Πίτας του Συλλόγου μας το Σάββατο 28 Ιανουαρίου 2023 στον κινηματογράφο “Καλυψώ“.

Η εκδήλωση ξεκίνησε με την ομιλία του Προέδρου του Φιλαθλητικού Καλλιθεας, κ. Παναγιώτη Δημάκου ενώ αμέσως μετά πραγματοποιήθηκαν οι βραβεύσεις του Δήμαρχου Καλλιθέας, κ. Δημήτρη Κάρναβου και του Πρόεδρου του Αθλητικού Οργανισμού, κ. Μανώλη Κωστάκη.

Στη συνέχεια, έγινε η βράβευση του μη κερδοσκοπικού Οργανισμού «Όραμα Ελπίδας», το οποίο εκπροσώπησε ο κ. Θωμάς Σκούρτης.

Η βραδιά συνεχίστηκε με τις βραβεύσεις των αθλητών και των αθλητριών όλων των τμημάτων του Συλλόγου μας, που διακρίθηκαν το 2022 στους αγώνες, που συμμετείχαν.

Παράλληλα, τιμήθηκαν συνεργάτες του Συλλόγου μας για την πολυετή προσφορά τους και την πολύτιμη βοήθεια τους σε όλες τις δραστηριότητες μας.

Την εκδήλωση παρουσίασε η κα Φανή Κατσαβούνη.

Σας ευχαριστούμε πολύ όλες και όλους, που μας τιμήσατε με την παρουσία σας και σας ευχόμαστε Καλή Χρονιά με υγεία και πολλές επιτυχίες σε όλα τα παιδιά!!!

2/2/2023

Δημοφιλή