ΣΤΙΣ 24 ΜΑΙΟΥ ΤΟ 13ο ΔΙΕΘΝΕΣ ΜΙΤΙΝΓΚ ΑΛΜΑΤΩΝ ΣΤΗΝ ΚΑΛΛΙΘΕΑ!!!

ΣΤΙΣ 24 ΜΑΙΟΥ ΤΟ 13ο ΔΙΕΘΝΕΣ ΜΙΤΙΝΓΚ ΑΛΜΑΤΩΝ ΣΤΗΝ ΚΑΛΛΙΘΕΑ!!!

Το 13ο Διεθνές Μίτινγκ Αλμάτων, που διοργανώνει ο Φιλαθλητικός Σύλλογος Καλλιθέας έρχεται την Τετάρτη 24 Μαΐου 2023 στο Δημοτικό Στάδιο Καλλιθέας με τη συμμετοχή κορυφαίων αθλητών και αθλητριών από την Ελλάδα και το εξωτερικό!

Ανάμεσα σε αυτούς η δεύτερη στο Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα κλειστού στην Κωνσταντινούπολη, Λαρίσα Ιαπικίνο με άλμα στα 6,97 μέτρα! Η νεαρή αθλήτρια, κόρη της παγκόσμιας πρωταθλήτριας του μήκους Φιόνα Μέι, θα έχει την ευκαιρία να κυνηγήσει μεγάλες επιδόσεις.

Στο ίδιο αγώνισμα, θα συμμετάσχει και η Σουηδή Χάντι Σάγκνια, έβδομη στην Κωνσταντινούπολη με ατομικό ρεκόρ 6,95! Στο αντίστοιχο αγώνισμα των ανδρών ξεχωρίζει ο Ινδός Μουραλί Σινχαρά, που στην περσινή διοργάνωση ήταν ο νικητής με άλμα στα 8,31 μέτρα! 

Μερικές από τις συμμετοχές (η λίστα ανανεώνεται συνεχώς) είναι οι εξής: 

Ξένες συμμετοχές (ατομικό ρεκόρ):

Γυναίκες

Μήκος:

LARISSA IAPICINO 6.97 Ιταλία
KHADDI SAGNIA 6.95 Σουηδία
ROTARU ALINA 6.91 Ρουμανία
PHILIPPA KVITEN-ΦΩΤΟΠΟΥΛΟΥ 6.79 Κύπρος

Επί κοντώ:
STOECKLIN PASCALE 4.50 Ελβετία

Άνδρες 
Τριπλούν:
PRAVEEN CHITHRAVEL 17.18 Ινδία

Ύψος:
DELRYD FABIAN 2.33 Σουηδία

Μήκος:
JESWIN ALDRIN 8.42 Ινδία

ΜURALI SREESHANKAR 8.36 Ινδία 

JULIES POMMERY 8.17 Γαλλία
ERWAN KONATE  8.12 Γαλλία

Το Μίτινγκ του Φιλαθλητικού Καλλιθέας ανήκει στη σειρά Bronze της Παγκόσμιας Ομοσπονδίας Στίβου. Τα αγωνίσματα, που θα διεξαχθούν είναι ύψος, επί κοντώ, μήκος και τριπλούν σε Άνδρες και Γυναίκες.

Σας ενημερώνομε ότι οι αθλητές και οι αθλήτριες, που επιθυμούν να συμμετάσχουν στον αγώνα μπορούν να εκδηλώσουν το ενδιαφέρον τους έως την Τετάρτη 17 Μαΐου στο email Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε..

29/4/2023