ΕΠΕΣΤΡΕΨΕ ΔΥΝΑΜΙΚΑ Ο 2ος ΗΜΙΜΑΡΑΘΩΝΙΟΣ ΚΑΛΛΙΘΕΑΣ!!!

ΕΠΕΣΤΡΕΨΕ ΔΥΝΑΜΙΚΑ Ο 2ος ΗΜΙΜΑΡΑΘΩΝΙΟΣ ΚΑΛΛΙΘΕΑΣ!!!

Με απόλυτη επιτυχία πραγματοποιήθηκε η επανεκκίνηση των δρομικών αγώνων του Φιλαθλητικού Συλλόγου Καλλιθέας την Κυριακή 3 Οκτωβρίου 2021!!!

Ο 2ος Ημιμαραθώνιος,που διεξάγεται με τη συνεργασία του Κέντρου Πολιτισμού Ίδρυμα Σταυρός Νιάρχος, επέστρεψε δυναμικά με τη συμμετοχή 600 περίπου δρομέων, όπως όριζε το εγκεκριμένο πρωτόκολλο από την ΓΓΑ.

Η Οργανωτική Επιτροπή του Αγώνα εξαρχής είχε επιλέξει να μη διαχωρίσει τους δρομείς σε εμβολιασμένους και μη, δίνοντας το δικαίωμα σε όλους ανεξαιρέτως να συμμετέχουν τηρώντας αυστηρά το πρωτόκολλο, στέλνοντας με αυτό τον τρόπο ενωτικό μήνυμα στο δρομικό κίνημα!!!

Στο αγωνιστικό κομμάτι,νικητής στα 21,1 km ήταν ο Κώστας Ζεϊμπεκάκης με δεύτερο τον Σωκράτη Ρούμπο και τρίτο τον Χρήστο Μασταλούδη!

Στις γυναίκες πρώτη τερμάτισε η Ασημίνα Ράπτη, δεύτερη η Κάτια Παπαδοπούλου και τρίτη η Ναταλία Λακάκη. Παράλληλα,πραγματοποιήθηκαν και οι αγωνιστικές διαδρομές των 5 και 10 km.

Μοναδική στιγμή στον 2ο Ημιμαραθωνιο Καλλιθέας ήταν φυσικά και η επίτευξη του ρεκόρ Γκίνες από τον Παναγιώτη Πολυδώρα, ο οποίος κατάφερε να τρέξει τη διαδρομή του Ημιμαραθωνίου κάνοντας σχοινάκι σε 1:50.28!!!

Η διοργάνωση διεξήχθη υπό την αιγίδα του Δήμου Καλλιθέας, του Σ.Ε.Γ.Α.Σ, της Γενικής Γραμματείας Αθλητισμού και εντάχθηκε στις δράσεις του Be Active Hellas.

Η πρέσβειρα του Be Active Hellas και πρωταθλήτρια ξιφασκίας με αμαξίδιο, Κέλλυ Λουφάκη, συμμετείχε στον αγώνα των 5 km στέλνοντας το μήνυμα να είμαστε ενεργοί και δραστήριοι όλο το χρόνο!!!

Αξίζει,επίσης, να τονίσουμε ότι για 2η χρονιά πραγματοποιήθηκε δράση του μη κερδοσκοπικού οργανισμού "ΟΡΑΜΑ ΕΛΠΙΔΑΣ" με σκοπό την ενημέρωση των δρομέων για το πρόγραμμα "Γίνε εθελοντής δότης μυελού των οστών. Δώσε Ελπίδα. Δώσε ζωή"!!!

Οι αγώνες πραγματοποιήθηκαν με αυστηρή τήρηση του πρωτοκόλλου και απόλυτη ασφάλεια για όλους τους συμμετέχοντες αλλά και το προσωπικό της διοργάνωσης.

Τους αγώνες μετέδωσε σε live streaming το INA TV!

Ευχαριστούμε πολύ όλους όσοι συνέβαλαν στην άκρως επιτυχημένη διεξαγωγή του Αγώνα και ανανεώνουμε το ραντεβού μας για το φθινόπωρο του 2022!!!

Το Γραφείο Τύπου

6/10/2021

Δημοφιλή