ΤΟ 12ο KALLITHEA RUN 2024 ΠΛΗΣΙΑΖΕΙ!!!

ΤΟ 12ο KALLITHEA RUN 2024 ΠΛΗΣΙΑΖΕΙ!!!

Σε ότι αφορά τον Λαϊκό Αγώνα Δρομου 2,5km η συμμετοχή είναι δωρεάν και επιτρέπεται σε όλους τους δρομείς έξι (6) ετών και άνω. Στον αγώνα 2,5 km δεν παρέχεται η υπηρεσία της ηλεκτρονικής χρονομέτρησης, δίδεται ωστόσο, αναμνηστικό μετάλλιο.

Οι δηλωσεις συμμετοχών για τα 2,5 km θα πραγματοποιηθούν αποκλειστικά το Σάββατο 6/4 από τις 10 το πρωί έως στις 6 το απόγευμα και την Κυριακή 7/4 από τις 9 έως τις 10:30 το πρωί στο Κέντρο Εγγραφών στην Πλατεία Δαβάκη στην Καλλιθέα.

Τρόποι Εγγραφής - Συμμετοχής

Οι ενήλικες δρομείς μπορούν να συμμετέχουν στον αγώνα δρόμου 2,5 km της διοργάνωσης "Kallithea Run" συμπληρώνοντας την έντυπη αίτηση, που μπορούν να κατεβάσουν από το site στην κατηγορία «Εγγραφή σε αγώνα»

http://kallithearun.gr/.../registration-gr/registrations-gr

και να την παραδώσουν στην Οργανωτική Επιτροπή στο Κέντρο Εγγράφων, προκειμένου να παραλάβουν αριθμό συμμετοχής.

Οι ανήλικοι δρομείς (άνω των 6 ετών) μπορούν να συμμετέχουν στον αγώνα δρόμου 2,5 km της διοργάνωσης "Kallithea Run" με τη σύμφωνη γνώμη και την υπογραφή της έντυπης αίτησης συμμετοχής ανηλίκων από τους γονείς ή κηδεμόνες τους. Η αίτηση-υπεύθυνη δήλωση, που μπορούν να κατεβάσουν από το site στην κατηγορία «Εγγραφή σε αγώνα»

http://kallithearun.gr/.../registration-gr/registrations-gr

πρέπει να συμπληρωθεί και να υπογραφεί από τους γονείς ή κηδεμόνες και να υποβληθεί στην Οργανωτική Επιτροπή στο Κέντρο Εγγραφών κατά την παράδοση του αριθμού συμμετοχής.

Κανένα πακέτο συμμετοχής δεν πρόκειται να παραδοθεί εάν δεν υποβληθεί η έντυπη αίτηση συμμετοχής ενηλίκων και ανηλίκων!

Σας ευχαριστούμε πολύ!

Δημοφιλή