ΤΕΝΤΟΓΛΟΥ ΚΑΙ ΚΑΡΑΛΗΣ ΣΤΟ 12ο ΔΙΕΘΝΕΣ ΜΙΤΙΝΓΚ ΑΛΜΑΤΩΝ!!!

ΤΕΝΤΟΓΛΟΥ ΚΑΙ ΚΑΡΑΛΗΣ ΣΤΟ 12ο ΔΙΕΘΝΕΣ ΜΙΤΙΝΓΚ ΑΛΜΑΤΩΝ!!!

Με τη συμμετοχή των Ολυμπιονικών μας, Μίλτο Τεντόγλου στο μήκος και Εμμανουήλ Καραλή στο επί κοντώ θα διεξαχθεί το 12ο Διεθνές Μίτινγκ Αλμάτων στην Καλλιθέα την Τετάρτη 25 Μαΐου 2022!

Η παρουσία, που θα κεντρίσει το ενδιαφέρον των φίλων του στίβου είναι, σίγουρα, αυτή του Μίλτου Τεντόγλου στο μήκος. Ο «χρυσός» ολυμπιονίκης στο Τόκυο και παγκόσμιος πρωταθλητής κλειστού στο Βελιγράδι αποτελεί ένα από τα κορυφαία ονόματα του παγκόσμιου στίβου και η παρουσία του σε όλα τα στάδια αποτελεί πόλο έλξης για μικρούς και μεγάλους. Ο Μίλτος Τεντόγλου, θα επιστρέψει στο στάδιο της Καλλιθέας εκεί όπου την περσινή χρονιά έκανε 8,60 μ. κι έπειτα μια σειρά από σπουδαίες εμφανίσεις με κορυφαία όλων αυτή των Ολυμπιακών Αγώνων.

Στο Δημοτικό Στάδιο Καλλιθέας θα αγωνιστεί, επίσης, ο 4ος Ολυμπιονίκης του Τόκυο στο επί κοντώ, Εμμανουήλ Καραλής. Ο νεαρός άλτης έκανε εξαιρετικές εμφανίσεις το χειμώνα, ωστόσο δεν κατάφερε να αγωνιστεί στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα του Βελιγραδίου, εξαιτίας ενός τραυματισμού. Ο Καραλής επέστρεψε δυναμικά στις προπονήσεις και αναμένεται να είναι το καλοκαίρι ένας από τους πρωταγωνιστές στο αγώνισμα σε παγκόσμιο επίπεδο.

Πηγή: ΣΕΓΑΣ

28/4/2022

 

 

Δημοφιλή