ΑΠΟΛΥΤΑ ΕΠΙΤΥΧΗΜΕΝΗ Η ΔΙΕΞΑΓΩΓΗ ΤΟΥ 11ου ΔΙΕΘΝΟΥΣ ΜΙΤΙΝΓΚ ΑΛΜΑΤΩΝ!!!

ΑΠΟΛΥΤΑ ΕΠΙΤΥΧΗΜΕΝΗ Η ΔΙΕΞΑΓΩΓΗ ΤΟΥ 11ου ΔΙΕΘΝΟΥΣ ΜΙΤΙΝΓΚ ΑΛΜΑΤΩΝ!!!

Ευχαριστούμε θερμά όλους όσοι συμμετείχαν και συνέβαλαν τα μέγιστα στην άκρως επιτυχημένη διεξαγωγή του 11ου Διεθνούς Μίτινγκ Αλμάτων αλλά και σε όλους όσοι έδωσαν το παρών στο Δημοτικό Στάδιο Καλλιθέας την Τετάρτη 26 Μαΐου και μας τίμησαν με την παρουσία τους.

Συγχαρητήρια σε όλους τους αθλητές και τις αθλήτριες, που συμμετείχαν στη διοργάνωση μας αλλά και τους προπονητές τους!

Νιώθουμε απέραντη χαρά και υπερηφάνεια για τις πραγματικά απίστευτες επιδόσεις, που σημειώθηκαν στο Στάδιο με αποκορύφωμα το άλμα του Μίλτου Τεντόγλου στα 8,60μ., που αποτελεί και την κορυφαία για εφέτος στον κόσμο!!!

Ιδιαίτερες ευχαριστίες στην Ολυμπιονίκη στο μήκος, Ιβάνα Σπάνοβιτς, που μας τίμησε με την παρουσία της για 2η χρονιά, πραγματοποιώντας πολύ καλή εμφάνιση!!!

Τον αγώνα διοργάνωσε ο Φιλαθλητικός Σύλλογος Καλλιθέας-Μοσχάτου-Ταύρου με συνδιοργανωτή την Περιφέρεια Αττικής και υπό την Αιγίδα του Δήμου Καλλιθέας και του ΣΕΓΑΣ, τηρώντας όλα τα υγειονομικά πρωτόκολλα.

Σας ευχαριστούμε πολύ και ανανεώνουμε το ραντεβού μας του χρόνου με την ευχή όλων το Στάδιο να γεμίσει και πάλι με όλους εσάς, που όλες αυτές τις μέρες μας έχετε προσφέρει απλόχερα την αγάπη σας!!!

Το Γραφείο Τύπου

28/5/2021

Δημοφιλή