ΤΟΠΙΤΣ ΚΑΙ ΜΕΡΛΟΣ ΟΙ ΝΙΚΗΤΕΣ ΣΤΟ 1ο FILATHLITIKOS KALLITHEA HIGH JUMP MEETING!!!

ΤΟΠΙΤΣ ΚΑΙ ΜΕΡΛΟΣ ΟΙ ΝΙΚΗΤΕΣ ΣΤΟ 1ο FILATHLITIKOS KALLITHEA HIGH JUMP MEETING!!!

Με επιτυχία διεξήχθη την Παρασκευή 3/2 το 1ο «Filathlitikos Kallithea International Indoor High Jump Meeting» στο Κλειστό «Εθνικής Αντίστασης» στην Καλλιθέα!

Στους άνδρες, νικητής αναδείχθηκε ο Αντώνης Μέρλος του ΠΑΟΚ, που ξεπέρασε τα 2,16 μ. ενώ στη συνέχεια είχε καλές προσπάθειες στα 2,20 μ.

Στο 2ο σκαλί του βάθρου ανέβηκε ο Σουηδός Φαμπιάν Ντελρίντ με επιτυχημένο άλμα στα 2,10μ. ενώ την τριτη θέση κατέλαβε ο Βασίλης Κωνσταντίνου από την Κύπρο με 2,07 μ.

Στην τέταρτη θέση, επίσης, με 2,07 μ. ολοκλήρωσε τον αγώνα του ο Ανδρέας Μίτα, πετυχαίνοντας, μάλιστα, ατομικό ρεκόρ στον κλειστό.

Στις γυναίκες, η Σερβα αθλήτρια, Ανγκελίνα Τόπιτς ήταν η μεγάλη πρωταγωνίστρια, καταλαμβάνοντας την πρώτη θέση με 1,91μ. ενω δοκίμασε και στο 1,95μ., έχοντας καλές προσπάθειες.

Τη δεύτερη θέση κατέλαβε η Παναγιώτα Δόση του ΓΣ Ελευθέριος Βενιζέλος Χανιά με άλμα στο 1,78μ. Το ίδιο ύψος πέρασε και η Δέσποινα Μαλταμπέ με τη 2η προσπάθεια, ανεβαίνοντας στο 3ο σκαλί του βάθρου.

Τον αγώνα παρακολούθησε αρκετός κόσμος, ενθαρρύνοντας τις προσπάθειες των αθλητών/ριων.

Στο Κλειστό γυμναστήριο «Εθνικής Αντίστασης έδωσε το παρών και η πρόεδρος του ΣΕΓΑΣ, Σοφία Σακοράφα, η οποια παρακολούθησε τον αγώνα ενώ έκανε και την απονομή στους άνδρες μαζί με τον Πρόεδρο του Φιλαθλητικού, Παναγιώτη Δημάκο.

Η διεξαγωγή του Μίτινγκ ύψους την Καλλιθέα έφερε στο κλειστό γυμναστήριο πολλές δόξες του αγωνίσματος, όπως ο κάτοχος του πανελληνίου ρεκόρ, Λάμπρος Παπακώστας, ο Δημήτρης Κοκότης και ο Γιώργος Φαρμάκης.

Το 1ο Filathlitikos Kallithea International Indoor High Jump Meeting», που διεξήχθη υπό την αιγίδα του ΣΕΓΑΣ και του Δήμου Καλλιθεας και ανηκει στη σειρά Challenge της World Athletics, στέφθηκε με απόλυτη επιτυχία ενώ αναμένεται τα επόμενα χρόνια να αποτελέσει βασική διοργάνωση της σεζόν.

Ευχαριστούμε όλους τους αθλητές και τις αθλήτριες, που συμμετείχαν στον αγώνα και τους προπονητές τους, τον κόσμο, που μας τίμησε με την παρουσία τους αλλά και όλους όσοι συνέβαλαν στην ομαλή διεξαγωγή του αγώνα!

5/2/2023

Δημοφιλή