Γυμναστική για Όλους

Γυμναστική για Όλους

Η «Γυμναστική για Όλους» απευθύνεται σε όλους τους ανθρώπους ανεξαρτήτως ηλικίας και φύλου και αποτελεί μια πολύ σημαντική μορφή άσκησης. Σκοπό έχει τη σωματική και την κοινωνική ανάπτυξη αλλά και την ψυχική ευεξία των ατόμων, που επιλεγουν αυτό το είδος άσκησης.

Άτομα όλων των ηλικιών μέσω αθλητικών και κινητικών δραστηριοτήτων -τόσο αγωνιστικού όσο και ψυχαγωγικού χαρακτήρα- αποκτούν δεξιότητες, που ενισχύουν τη σωματική και κοινωνική τους ανάπτυξη σε όλους τους τομείς.
 
Η συμμετοχή των αθλουμένων στο πρόγραμμα είναι πολύ διασκεδαστική και ταυτόχρονα συντελεί στην ανάπτυξη της συνεργασίας, της επικοινωνίας, του ομαδικού πνεύματος και της δημιουργικότητας.
 
Η «Γυμναστική για Όλους» μπορεί να χαρακτηριστεί ως η βάση για όλα τα αθλήματα καθώς ενθαρρύνει τον συντονισμό, την ομαδική εργασία και την κινητικότητα. Η γυμναστική για όλους είναι μια μοναδική ευκαιρία για την προώθηση ενός υγιεινού και δραστήριου τρόπου ζωής και λειτουργεί ως σημαντικός κοινωνικός και πολιτιστικός παράγοντας. Το συγκεκριμένο  άθλημα διοργανώνει τακτικά εκδηλώσεις συγκεντρώνοντας χιλιάδες κόσμου.
 
Αξίζει να σημειωθεί ότι στην Ευρώπη περισσότεροι από 10 εκατομμύρια αθλητές-αθλήτριες ασκούν την «Γυμναστική για Όλους» ως ενεργά μέλη Συλλόγων και Εθνικών Ομοσπονδιών.


 
ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ:

Στο Σύλλογο μας θα λειτουργήσει από φέτος τον Σεπτέμβριο τμήμα εφηβικό (16-18 ετών) και ενηλίκων.
Οι προπονήσεις θα πραγματοποιούνται στο κλειστό γυμναστήριο στην Καλλιθέα.
 
Περισσότερες πληροφορίες: 210-9578388
 
Σας περιμένουμε, λοιπόν, να γυμναστούμε και να διασκεδάσουμε παρέα!