ΤΡΙΠΛΟΥΝ ΜΕ ΤΟΥΣ ΤΡΕΙΣ ΚΟΡΥΦΑΙΟΥΣ ΚΙΝΕΖΟΥΣ ΑΛΤΕΣ!!!

ΤΡΙΠΛΟΥΝ ΜΕ ΤΟΥΣ ΤΡΕΙΣ ΚΟΡΥΦΑΙΟΥΣ ΚΙΝΕΖΟΥΣ ΑΛΤΕΣ!!!

Το τριπλούν ανδρών θα είναι άλλο ένα δυνατό αγώνισμα στο 12ο International Jumping Meeting στην Καλλιθέα. Θα συμμετέχει και ο "αργυρός" Ολυμπιονίκης του Τόκυο, Ζου Γιαμίνγκ.

Το Διεθνές Μίτινγκ Αλμάτων, που ανήκει στην κατηγορία bronze, αναμένεται να συγκεντρώσει κορυφαία ονόματα και στο τριπλούν ανδρών! Με κορυφαίο φυσικά, τον Ζου Γιαμίγκ, που κατέκτησε πέρσι το ασημένιο μετάλλιο στους Ολυμπιακούς Αγώνες στο Τόκιο. Πίσω από τον Πορτογάλο Πέντρο Πάμπλο Πιτσάρντο, είχε πηδήξει ο Κινέζος άλτης 17,57μ., που είναι και το ατομικό του ρεκόρ. Μάλιστα, στο Μίτινγκ στην Καλλιθέα θα τον πλαισιώσουν και οι άλλοι δύο καλύτεροι συμπατριώτες του στο αγώνισμα. Ο Γου Ρουιτίνγκ, με ατομικό ρεκόρ 17,47μ. και με δύο συμμετοχές σε τελικούς σε Παγκόσμια Πρωταθλήματα. Και ο Φανγκ Γιαοτσίνγκ, με ατομικό ρεκόρ 17,17μ., ο οποίος ήταν όγδοος στους Ολυμπιακούς Αγώνες στο Τόκιο.

Αν μη τι άλλον μια τριπλέτα που υπόσχεται πολλά στην Καλλιθέα στις 25 Μαΐου. Φυσικά, αναμένεται να είναι και οι Έλληνες πρωταθλητές, ο Ανδρέας Πανταζής με τον Νίκο Ανδρικόπουλο.

Πηγή: Stivostime

 

Δημοφιλή