ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ ΔΗΜΑΚΟΥ-ΚΑΡΑΜΑΡΙΝΟΦ ΣΤΟ ΒΕΛΙΓΡΑΔΙ

ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ ΔΗΜΑΚΟΥ-ΚΑΡΑΜΑΡΙΝΟΦ ΣΤΟ ΒΕΛΙΓΡΑΔΙ

Σε ιδιαίτερα καλό κλίμα έγινε η συνάντηση του Προέδρου του Συλλόγου μας και μέλους της Ε.Α, Παναγιώτη Δημάκου με τον Πρόεδρο της Ευρωπαϊκής Ομοσπονδίας, Ντόμπρομιρ Καραμαρίνοφ στο Βελιγράδι στα πλαίσια του Παγκοσμίου Πρωταθλήματος κλειστού Στίβου!

Εκτός από τη στενή συνεργασία τους στην Ευρωπαϊκή Ένωση, μεταξύ τους συνδέονται με στενή φιλία όλα αυτά τα χρόνια ενώ ο Πρόεδρος της Ε.Α κάθε χρόνο δίνει το παρών στο Διεθνές Μίτινγκ Αλμάτων. Σε δηλώσεις του στο site του ΣΕΓΑΣ, ο κος Καραμαρίνοφ τόνισε:

«Ο Παναγιώτης Δημάκος κάνει εξαιρετική δουλειά στην Ευρωπαϊκή ομοσπονδία και μας συνδέει πλέον μία φιλία. Η διοργάνωση των αλμάτων είναι πάντα στο μυαλό και στην ατζέντα μου και έρχομαι στην Ελλάδα για τους αγώνες του. Κάτι ανάλογο αναμένεται να κάνω και φέτος».

Παράλληλα, δήλωσε: "Θα είμαι πολύ χαρούμενος η Ελλάδα να πάρει και πάλι μια μεγάλη διοργάνωση. Η Ελλάδα έχει καταφέρει να διοργανώσει σπουδαία αθλητικά γεγονότα, από Βαλκανικά μέχρι Ολυμπιακούς Αγώνες και το έχει κάνει με πολύ μεγάλη επιτυχία. Φυσικά για να μπορέσει μια χώρα να αναλάβει ένα μεγάλο αθλητικό γεγονός πρέπει να έχει τη στήριξη της Κυβέρνησης. Γιατί ένα γεγονός σαν αυτό του Βελιγραδίου, μόνο αν το στηρίξει η κυβέρνηση μπορεί να έχει το ανάλογο αποτέλεσμα".

Αναφορικά με την απόφαση της ΕΑ να καλύψει το κόστος εξοπλισμού ενός σταδίου στην Ελλάδα, τόνισε: "Είναι η πρώτη φορά που η ΕΑ κάνει κάτι ανάλογο. Η Ευρωπαϊκή Ομοσπονδία προσπαθεί να στέκεται και να βοηθάει τις εθνικές ομοσπονδίες και αυτό θα κάνουμε τώρα με την Ελλάδα, όπου θα αναλάβουμε τον εξοπλισμό ενός σταδίου.
Η καλή συνεργασία με την ομοσπονδία με την πρόεδρο, Σοφία Σακοράφα, μας οδήγησε στο να αποδεχθούμε το αίτημα της Ελλάδα και να βοηθήσουμε τον σχεδιασμό της για την βελτίωση των συνθηκών άθλησης".

Ο πρόεδρος της ΕΑ σχολίασε και την επιτυχία του Μίλτου Τεντόγλου, που φέρει τη σφραγίδα του Γιώργου Πομάσκι: "Είμαι πολύ περήφανος για τον Μίλτο, αλλά και τον Γιώργο. Ο Γιώργος είναι λίγο μικρότερος μου, αλλά είμαστε της ίδιας γενιάς, αγωνιζόμασταν μαζί, είμαστε φίλοι. Είναι από τη Βουλγαρία γνώρισε τη γυναίκα του και επέλεξε να πάει μαζί της στην Ελλάδα. Φαίνεται πως αυτή ήταν μια σωστή απόφαση για εκείνον. Είμαι χαρούμενος και περήφανος για εκείνον, ποτέ δεν είπα γιατί ο Γιώργος έφυγε από την Βουλγαρία κι έκανε καριέρα στην Ελλάδα, αντί στη χώρα του".

24/3/2022

 

Δημοφιλή