ΣΤΗΝ ΚΥΠΡΟ Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΤΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ ΜΑΣ!!!

ΣΤΗΝ ΚΥΠΡΟ Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΤΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ ΜΑΣ!!!

Ο Πρόεδρος του Συλλόγου μας, Παναγιώτης Δημάκος βρίσκεται στην Κύπρο εκπροσωπώντας την Ευρωπαϊκή Ομοσπονδία Στίβου, της οποίας είναι εκλεγμένο μέλος, με αφορμή τη διεξαγωγή των Αγώνων του Ευρωπαϊκού Πρωταθλήματος Ομάδων 3ης κατηγορίας στην Λεμεσό το διήμερο 19-20/6.

Ο κος Δημάκος στη δημοσιογραφική διάσκεψη, που πραγματοποιήθηκε την Δευτέρα 14/6 αναφέρθηκε στη μεγάλη αυτή διοργάνωση, που ανέλαβε η Κυπριακή Ομοσπονδία μετά από ομόφωνη απόφαση της Ε.Α ενώ είχε την ευκαιρία να συναντήσει και να συνομιλήσει με τον Πρόεδρο της ΚΟΕΑΣ, Περικλή Μάρκαρη και τον Τεχνικό Διευθυντή της Κυπριακής Ομοσπονδίας, Αντώνη Γεωργαλλίδη.

Ο κος Δημάκος μίλησε και στην κάμερα της Action IN Sports, τόσο για την ανάληψη των αγώνων από την ΚΟΕΑΣ, οσο και για τη στήριξη, που προσφέρει η Ευρωπαϊκή Ομοσπονδία ενώ επεσήμανε πως τα βελτιωτικά έργα, που έγιναν στο «Τσίρειο» θα είναι η «προίκα» των αθλητών για τα επόμενα χρόνια!!

Μπορείτε να δείτε ολόκληρη τη συνέντευξη στο παρακάτω link:

https://www.actioninsports.com/panagiotis-dimakos-axia-i-koeas-kai-i-kypros-na-filoxenisoyn-toys-agones-echo-dei-terastia-diafora/

Το Γραφείο Τύπου

17/6/2021

Δημοφιλή