ΝΕΑ ΣΕΖΟΝ, ΝΕΟΙ ΣΤΟΧΟΙ!!!

ΝΕΑ ΣΕΖΟΝ, ΝΕΟΙ ΣΤΟΧΟΙ!!!

Με πολύ όρεξη και αγάπη γι’ αυτό, που κάνουμε εδώ και 32 χρόνια στον Σύλλογο μας συνεχίζουμε και αυτή τη χρονιά προσφέροντας στη νεολαία της Καλλιθέας!!!

Σταθερή επιδίωξη του Συλλόγου μας όλα αυτά τα χρόνια είναι η ανάδειξη νέων αθλητών σε όλες τις ηλικιακές κατηγορίες, όπου στο μέλλον θα αγωνίζονται και θα διακρίνονται σε ομάδες μεγάλων κατηγοριών. Επίσης, ως Σύλλογος δίνουμε μεγάλη σημασία και αξία στην ανάπτυξη της κοινωνικοποίησης των παιδιών αλλά και την ψυχαγωγία τους, που είναι απαραίτητη για τη συνολική εξέλιξη του παιδιού. 

Η εγγραφή του παιδιού σας αποτελεί για μας μέγιστη τιμή αλλά και ευθύνη, μιας και μας εμπιστεύεστε ότι πολυτιμότερο έχετε στη ζωή σας.
Με το σκεπτικό αυτό προσπαθούμε κάθε χρόνο να βελτιώνουμε τις υπηρεσίες μας σε όλους τους τομείς, τις υλικοτεχνικές υποδομές καθώς και το ανθρώπινο δυναμικό του Συλλόγου μας, πετυχαίνοντας έτσι όλοι μαζί ακόμα μεγαλύτερους στόχους.

Από φέτος ο Σύλλογος μας εκτός από τα τμήματα Στίβου, Τένις, Ρυθμικής Γυμναστικής, Running Team και προετοιμασία για Στρατιωτικές Σχολές και ΤΕΦΑΑ, διαθέτει τμήμα Ενόργανης γυμναστικής καθώς επίσης και τμήμα για Ελληνικούς και Παραδοσιακούς χορούς!

Οι εγγραφές για όλα τα τμήματα του Συλλόγου μας συνεχίζονται μέσα από το site μας www.filkal.gr και από την Πέμπτη 1η Σεπτεμβρίου οι εγγραφές για το τμήμα Στίβου και Ενόργανης γυμναστικής θα πραγματοποιούνται και στα γραφεία του Συλλόγου μας Δευτέρα έως Παρασκευή και ώρες 17:00-19:30 στο Δημοτικό Στάδιο Καλλιθέας!

Πληροφορίες-Εγγραφές: www.filkal.gr

Τηλ.Επικ.: 210-9578388

Σας ευχαριστούμε πολύ και σας ευχόμαστε μια αθλητική χρόνια γεμάτη υγεία, χαρά και πολλές επιτυχίες!!!

 

Το Γραφείο Τύπου

Δημοφιλή