BE ACTIVE ΚΑΙ ΚΕΛΛΥ ΛΟΥΦΑΚΗ ΣΤΟ 1ο "ATHENS SPRINT MEN'S GALA"!!!

BE ACTIVE ΚΑΙ ΚΕΛΛΥ ΛΟΥΦΑΚΗ ΣΤΟ 1ο "ATHENS SPRINT MEN'S GALA"!!!

Είμαστε πολύ χαρούμενοι, που στο 1ο Athens Sprint Men’s Gala εντάσσεται μια δράση του #BEACTIVE για το έτος 2021 αλλά και για το γεγονός ότι μαζί μας την Πέμπτη 10 Ιουνίου στο ΚΠΙΣΝ θα έχουμε την αγαπημένη μας, Κέλλυ Λουφάκη!!!

Η Πρωταθλήτρια Ξιφασκίας με αμαξίδιο και Πρέσβειρα του BeActiveHellas, με αφορμή τις παράλληλες δράσεις στο «Athens Sprint Men’s Gala» με τις κούρσες των 200μ. με γονείς-συνοδούς και παιδιά ΑΜΕΑ και των 100μ. με παιδιά ΑΜΕΑ, στέλνει το δικό της μήνυμα: «Είμαστε πολύ χαρούμενοι, που επιστρέφουμε στην κανονικότητα και συμμετέχουμε στο 1ο “Athens Sprint Men’s Gala”!Ο αθλητισμός είναι για όλους. Όλοι είμαστε ίσοι στον αθλητισμό και μέσα από τις δράσεις του Be Active στέλνουμε παντού το μήνυμα της ισότητας και των ίσων ευκαιριών ανεξαρτήτου φύλου, ηλικίας και φυσικής κατάστασης».

To #BeActiveHellas 2021 είναι ένα Ευρωπαϊκό θεσμοθετημένο πρόγραμμα μία πρωτοβουλία «καμπάνια» της Ευρωπαϊκής Επιτροπής, που έχει ως επιτελικό έργο την οργάνωση εκδηλώσεων που ενισχύουν την «Άθληση για Όλους» δίνοντας ίσες ευκαιρίες συμμετοχής σε κάθε κοινωνική ομάδα ανεξαρτήτου φύλου, ηλικίας και φυσικής κατάστασης.

Το Γραφείο Τύπου

9/6/2021

Δημοφιλή