ΜΕ ΕΠΙΤΥΧΙΑ ΤΟ 3ο SKETCHERS KALLITHEA HALF MARATHON 2022!!!

ΜΕ ΕΠΙΤΥΧΙΑ ΤΟ 3ο SKETCHERS KALLITHEA HALF MARATHON 2022!!!

Ευχαριστούμε πολύ όλους τους δρομείς, που συμμετείχαν στο 3ο Sketchers Kallithea Half Marathon 2022 την Κυριακή 18 Σεπτεμβρίου και «πλημμύρισαν» με χαμόγελο, ενέργεια και απίστευτη διάθεση την Πλατεία Νερού και το Κέντρο Πολιτισμού Ίδρυμα Σταύρος Νιαρχος!

Ο 3ος Ημιμαραθώνιος Καλλιθέας, που διοργανώνει ο Φιλαθλητικός Σύλλογος Καλλιθέας, διεξήχθη με τη συνεργασία του ΚΠΙΣΝ και εκτός από τα 21,1 km πραγματοποιήθηκαν οι αγωνιστικές διαδρομές των 5 km και 10 km ενώ διεξήχθησαν και δύο παιδικοί αγώνες 2,5 km και 1 km από την Nickelodeon, χαρίζοντας χαμόγελα στα παιδιά!!!

Αξίζει,επίσης, να τονίσουμε ότι για 3η χρονιά πραγματοποιηθήκε δράση του μη κερδοσκοπικού οργανισμού "ΟΡΑΜΑ ΕΛΠΙΔΑΣ" με σκοπό την ενημέρωση των δρομέων για το πρόγραμμα "Γίνε εθελοντής δότης μυελού των οστών. Δώσε Ελπίδα. Δώσε ζωή"!!!

Η διοργάνωση πραγματοποιήθηκε υπό την αιγίδα του Δήμου Καλλιθέας, του Σ.Ε.Γ.Α.Σ, της Γενικής Γραμματείας Αθλητισμού και εντάχθηκε στις δράσεις του Be Active Hellas.

Ευχαριστούμε πολύ όλους όσοι συνέβαλαν στην άκρως επιτυχημένη διεξαγωγή του αγώνα και ανανεώνουμε το ραντεβού μας για το φθινόπωρο του 2023!!!

24/9/2022

Δημοφιλή