Έρχεται το 1o Athens Sprint Men's Gala 2021!!!

Έρχεται το 1o Athens Sprint Men's Gala 2021!!!

Το 1ο “Athens Sprint Men’s Gala”, που διοργανώνει ο Φιλαθλητικός Σύλλογος με τη συνεργασία του Παναγιώτη Τριβυζά είναι γεγονός!!!

Την Πέμπτη 10 Ιουνίου 2021 ο Φιλαθλητικός Σύλλογος Καλλιθέας-Μοσχάτου-Ταύρου με τη συνεργασία του πρωταθλητή Ελλάδας στα 200μ., Παναγιώτη Τριβυζά, διοργανώνει για πρώτη φορά στην Ελλάδα αλλά και τον κόσμο το Διεθνές Μίτινγκ Στίβου
Athens Sprint Men’s Gala”.

Η διεθνής συνάντηση, που θα πραγματοποιηθεί στο Κέντρο Πολιτισμού Ίδρυμα Σταύρος Νιάρχος (ΚΠΙΣΝ), στον χώρο του Στίβου, ανήκει στην κατηγορία των Street Events και θα λειτουργήσει ως αναγνωρισμένο Μίτινγκ επίτευξης ορίων για τις μεγάλες διεθνείς διοργανώσεις. Επίσης, θα εντάσσεται στο επίσημο Καλεντάρι της Ευρωπαϊκής Ομοσπονδίας.

Το συγκεκριμένο Μίτινγκ ήταν μια ιδέα, που προέκυψε από την ανάγκη δημιουργίας μιας διεθνούς συνάντησης, που αφορά αποκλειστικά άνδρες αθλητές από τον χώρο του sprint, ένα αγώνισμα, που αποτελεί τον «βασιλιά» του στίβου και σε κάθε διοργάνωση παγκοσμίως συγκεντρώνει τα βλέμματα του φίλαθλου κόσμου.

Ο χώρος του Στίβου στο Κέντρο Πολιτισμού Ίδρυμα Σταύρος Νιάρχος αποτελεί την ιδανικότερη τοποθεσία για τη διεξαγωγή ενός τέτοιου Μίτινγκ υψηλών προδιαγραφών και μεγάλων προσδοκιών, προσδίδοντας ταυτόχρονα ακόμη μεγαλύτερη αίγλη στη διοργάνωση.

Η διεθνής αυτή διοργάνωση θα αποτελέσει πόλο έλξης για τα μεγαλύτερα ονόματα του sprint από όλο τον κόσμο με πολλαπλά οφέλη μιας και θα βρεθεί στο επίκεντρο της Ελλάδας και της Ευρώπης κατά το διάστημα διεξαγωγής της.

Το Διεθνές Μίτινγκ Στίβου τελεί υπό την Αιγίδα του Δήμου Καλλιθέας και του ΣΕΓΑΣ.

Το Γραφείο Τύπου

12/3/2021

 

 

Δημοφιλή